peta rasa

Peta rasa

Nastavak romana „Perun“, pripovest o svetlosti i tami, ljubavi i mržnji, slobodi i ropstvu, veri i neveri. Mitološka priča o dve nuklearne eksplozije, dva uništena grada, spaljenoj zemlji i jednom moru koje postade mrtvo.

2021. Broširani povez ; ćirilica 20 cm ; 264 strana ; ISBN 978-86-531-0690-4

1.290,00 1.100,00 RSD+troškovi dostave

Uslovi za kupovinu knjige – Srbija

 • Cena knjige štampanog izdanja je isključivo za teritoriju Srbije 1.290,00 1.100,00 rsd (+troškovi dostave).
 • Knjiga štampanog izdanja za teritoriju Srbije može se platiti pouzećem ili na račun: 265000000552602896
 • Cena knjige za Srbiju u e-formatu je 1.290,00 rsd.

Uslovi za kupovinu knjige za inostranstvo

 • Za inostranstvo nije omogućeno štampano izdanje!
 • Za inostranstvo je moguće kupiti ISKLJUČIVO e-knjige, sa plaćanjem, ISKLJUČIVO putem PayPal-a na Account: arsic.eko@gmail.com
 • Cena knjige za inostranstvo iznosi 15,00 eur.

Recenzije

Uroš Stojković

Perun je roman za ljude otvorenog uma.

Ljiljana Protić, Pariz-Francuska

Moram da priznam da o bogu Perunu i našoj staroj veri nisam znala gotovo ništa. Posle Arsićeve knjige odlučila sam da se ovim pozabavim malo ozbiljnije. Mada, informacije o našoj predačkoj veri i sličnim temama na internetu su šture i veoma retke.

Jelena Živković

5508. pre n.e. je pravi riterski roman. Bravo za priču, uzbudljivo, romantično, lako se čita, ma ide ko pesma !

Stevan Trifunović, Toronto-Kanada

Mnogi su čuli za stari Srpski kalendar, ali niko nije tako jasno izneo istinu o njemu kao gospodin Arsić u svom romanu 5508. pre n.e. Ja verujem da smo godine počeli da brojimo od te velike drevne bitke, a ne od potopa. Potop se dogodio hiljadama godina pre toga.

Srboljub Jerinić – profesor književnosti i književni stvaralac

Dragi Nenade,
Pročitao sam tvoju davno najavljivanu knjigu i zaista sam se prijatno iznenadio tvojim sposobnostima da se ogledaš u pisanoj reči jer, pero na oko izgleda lako, ali kada se umoči u mastilo onda postaje olovno teško. E,kod tebe to nije! Pišeš sa lakoćom, hajde da kažem, majstora sa dugogodišnjim iskustvom. Prihvatio si se istorijske tematike što je i za iskusnog stvaraoca teško, a kamo li za stvaraoca, koji je tek u povoju. Ispoljio si veliku hrabrost i to je dobro.

Tiodor Živković

Poštovani gospodine Arsiću,

Vaše knjige trebaju da budu štampane u tvrdom povezu, da budu sačuvane za buduća pokoljenja. Hvala na iskazanoj hrabrosti i zadovoljstvu koje ste mi priuštili.

Narudžbenica za knjigu

Sva naznačena polja i polja sa datim opcijama obavezno popuniti, u protivnom vaša porudžbina neće biti registrovana.

Štampana izdanja nisu dostupna za inostranstvo!  Možete samo upisati vašu mejl adresu u oba polja umesto adrese stanovanja, kako bismo vam poslali e-knjigu.  Hvala!

  O piscu

  U našoj staroj predačkoj veri postoje tri principa ili zakonitosti kojih se držim. Svaki čovek rođen na planeti Zemlji ima tri neprikosnovena prava. Neprikosnoveno pravo na život, slobodu i pravo na svoj izbor, izbor svoje sudbine. Tako da znate, ovo će biti mesto na kojem će se širiti ljubav, saosećanje i svetlost i to bez obzira na rasu, naciju, veru, polne, kulturološke ili bilo koje druge razlike.

  Povežimo se

  5508. pre n.e. , Perun, Georgije pobedonosac, Sveti Georgije, Epska priča, predačka vera, gospodar gromova, epska bitka, Perunove vede, četiri ocila, pra kontinent, Atlantida, Darija, zavera, svastika, Tot Atlantiđanin, Istorija Srba, Autohtonisti, Nenad Arsić...