O meni

Moje ime je Nenad M. Arsić, rođen sam u Vranju 10.04.1965.g. od majke Gordane i oca Momčila. U Beogradu živim od 1985.g., sretan sam suprug Kosane Arsić, devojačko Adamović i još sretniji otac dva anđela, moje Katarine i Ivane. Čitavog života stremio sam ka tome da budem samo svoj, slobodan i samostalan u svemu. Jedino ko sa punim pravom može da kaže da me poseduje je moja porodica i niko drugi. Naravno tu je i moja otadžbina Srbija i moj srpski rod ma gde se nalazio i kako god se danas zvao. Pored Srbije, živeo sam u današnjoj Severnoj Makedoniji, Bugarskoj i Kini.U Srbiji sam imao dva preduzeća i dva strana predstavništva (Ruske i Australijske kompanije), u Kini i Hong Kongu takođe sam bio poslovno aktivan. Svoju izuzetno uzbudljivu poslovnu karijeru u kojoj je bilo uspona i padova, zamenio sam „perom i mastilom“ i sada sam najsretniji.

Ljubav i želja za pisanjem dugo je tinjala u meni, sve dok se 2012.g. nešto nije promenilo. Ne znam kako da to nazovem a da me ispravno shvatite. 22.12.2012. godine, naša planeta Zemlja (ili kako su je naši preci zvali Midgard Zemlja) posle 26.000 godina izašla je iz noći i ušla u dan Svaroga, tako kažu drevni spisi naših predaka. Bukvalno preko noći, moj mentalni sklop je bio promenjen, moje misli i moja svest je iz poslovne svere razmišljanja prešla u metafiziku, filozofiju, istoriju i predistoriju. Posle nekoliko decenija svog života, shvatio sam da su upravo te vode one u kojima najbolje plivam ili se barem tu najprijatnije osećam.

I na kraju želi da podvučem sledeće.

U našoj staroj predačkoj veri postoje tri principa ili zakonitosti kojih se držim. Svaki čovek rođen na planeti Zemlji ima tri neprikosnovena prava. Neprikosnoveno pravo na život, slobodu i pravo na svoj izbor, izbor svoje sudbine.Tako da znate, ovo će biti mesto na kojem će se širiti ljubav, saosećanje i svetlost I to bez obzira na rasu, naciju, veru, polne, kulturološke ili bilo koje druge razlike.

Ukoliko neko, nekakvim čudom stekne utisak da je ovo mesto na kome se promoviše rasizam onako kako ga danas razumemo ili bilo kakva nadmoć bilo koga nad bilo kim, na pogrešnom je mestu!

Ako ste Srbi, budite Srbi na svoju čast i ninačiju štetu!

Hvala

Nenad M. Arsić

O piscu

U našoj staroj predačkoj veri postoje tri principa ili zakonitosti kojih se držim. Svaki čovek rođen na planeti Zemlji ima tri neprikosnovena prava. Neprikosnoveno pravo na život, slobodu i pravo na svoj izbor, izbor svoje sudbine. Tako da znate, ovo će biti mesto na kojem će se širiti ljubav, saosećanje i svetlost i to bez obzira na rasu, naciju, veru, polne, kulturološke ili bilo koje druge razlike.

Povežimo se

5508. pre n.e. , Perun, Georgije pobedonosac, Sveti Georgije, Epska priča, predačka vera, gospodar gromova, epska bitka, Perunove vede, četiri ocila, pra kontinent, Atlantida, Darija, zavera, svastika, Tot Atlantiđanin, Istorija Srba, Autohtonisti, Nenad Arsić...